Blogi


Tulossa olevaa sisältöä

En ole pariin viikkoon pysynyt tavoitteessani, eli muutama kirjoitelma viikossa on jäänyt tekemässä. Olen testaillut HTML5 ja CSS3 -ominaisuuksia ja suunnitellut muutamia parannuksia sivuilleni. Viilauksen kohteina on enimmäkseen ollut: navigointi, etusivun ”yli 10-vuoden kokemuksella” -slogan ja etusivulla sijaitseva ”Palvelut”. Myös alareunan ”Webmaster” alue kaipaa päivitystä, koska en tajunnut laittaa sitä suoraan WordPressin kautta muokattavaksi (tyhmä minä).

Koitan julkaista muutaman ns. oppaan, tai pikemminkin vinkin liittyen joko Photoshop/HTML5 tai CSS3 -aiheisiin. Löysin myös muutaman sivupohjan koneeni kätköistä, mitä olen joskus työstänyt mutta en koskaan saanut valmiiksi, joten saatan laittaa niitä näytille. Ne taitaa olla tehty aikoinaan ThemeForest.net-sivulle, missä voi myydä valmiita nettisivuja. Koska tiedostot ovat hieman kesken, en niitä koskaan sinne saanut laitettua.

Seuraavana opetteluvuorossa on javascript + jQuery. jQuery on jo kohtalaisen tuttu, mutta pitäähän sitä perus javaa osata myös käyttää.

,

Sami

HTML5/CSS3 addikti ja aikamoinen nörtti ns. "true nerd". Työskentelen Haajalla web-suunnittelijana, sekä vapaa-ajalla tutkin aina uusia mahdollisuuksia toteuttaa verkkosivuja.